In Nederland leven bijna 400.000 kinderen in armoede. Samen met onze partners versterken we het hele gezin en bestrijden we kinderarmoede. Welkom bij de Stichting Kinderarmoede.nl

Helpen

Help ons in onze missie om gezinnen in armoede te ondersteunen en perspectief te bieden. Stel uw bedrijfsruimte beschikbaar voor een bijeenkomst of evenement. Doe een gift in natura: kleine artikelen die in een goodiebag passen, artikelen waarmee wij onze evenementen feestelijk kunnen aankleden, cadeaus waarmee we kinderen blij kunnen maken. Of zet uw expertise in tijdens een training voor ouders die vooruit willen mehr informationen bekommen.

U kunt ons ook helpen door mensen beschikbaar te stellen die de aankleding van een evenement voor hun rekening nemen, de catering regelen of een bijeenkomst organiseren. Of door een gift te doen waarmee wij voorlichtingsmateriaal, trainingen en ander aanbod kunnen ontwikkelen waarmee we gezinnen kunnen helpen om uit de armoede te komen.

U kunt in uw bedrijf of organisatie een (leer-)werkplek creëren voor een ouder in armoede die graag een kans krijgt en die bereid is tijd en energie in zichzelf en in een toekomst binnen uw organisatie te investeren.

U kunt ons helpen door met uw bedrijf of organisatie mee te doen aan een sportief evenement en daarmee geld op te halen voor de Stichting Kinderarmoede.nl. Door op Koningsdag met een act of actie op de vrijmarkt te gaan staan en ons de opbrengst cadeau te doen. U kunt ons, kortom, op heel veel manieren helpen. Heeft u zelf ideeën? We gaan graag met u in gesprek om te kijken of wij ze kunnen helpen realiseren.