In Nederland leven bijna 400.000 kinderen in armoede. Samen met onze partners versterken we het hele gezin en bestrijden we kinderarmoede. Welkom bij de Stichting Kinderarmoede.nl

HELP MEE

We geloven in samenwerking. Samen kunnen we het verschil maken voor die bijna 400.000 kinderen in armoede. Maak van ons land een land van en voor iedereen. Een land waarin alle kinderen kunnen meedoen.

Een land waarin ouders zich geen zorgen hoeven maken over hoe ze aan het eind van de maand een maaltijd op tafel zetten. Een land zonder armoede. Wij geloven dat het kan. U ook?

Biedt op uw school samen met ons trainingen aan voor kinderen in armoede.

Open de deuren van uw museum, concertzaal of theater voor ouders en kinderen in armoede.

Doneer die spullen waar u toch al heel lang niet meer naar heeft omgekeken.

Organiseer een (sponsor)actie waarmee u geld ophaalt voor Stichting Kinderarmoede.nl

Help ons met een gift!

Zet uw deskundigheid of netwerk in om ouders in armoede op weg te helpen naar economische zelfstandigheid of help met een stage- of werkplek.

Voor ons trainingsprogramma SuperKids! werken we graag samen met scholen. Voor onze trainingen en bijeenkomsten voor ouders werken we graag samen met bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. We komen graag bij u langs voor een presentatie of lezing.Of gewoon voor een gesprek. Aarzel niet en sluit u ook aan. Word partner van de Stichting Kinderarmoede.nl.