In Amsterdam leven zo’n 120.000 kinderen en ouders in armoede. Samen met onze partners versterken we het hele gezin en bestrijden we kinderarmoede.
Welkom bij de Stichting Kinderarmoede.nl

HELP MEE

We zijn een alliantie. Dat betekent dat iedereen zich bij ons kan aansluiten. Samen kunnen we het verschil maken voor die 120.000 ouders en kinderen in armoede in Amsterdam. Maak van uw stad een stad van en voor iedereen. Een stad waarin alle kinderen kunnen meedoen.

Een stad waarin ouders zich geen zorgen hoeven maken over hoe ze aan het eind van de maand een maaltijd op tafel zetten. Een stad zonder armoede. Wij geloven dat het kan. U ook?

Biedt op uw school samen met ons trainingen aan voor kinderen in armoede.

Open de deuren van uw museum, concertzaal of theater voor ouders en kinderen in armoede.

Doneer die spullen waar u toch al heel lang niet meer naar heeft omgekeken.

Organiseer een (sponsor)actie waarmee u geld ophaalt voor de Alliantie Kinderarmoede Amsterdam.

Help ons met een gift!

Zet uw deskundigheid of netwerk in om ouders in armoede op weg te helpen naar economische zelfstandigheid of help met een stage- of werkplek.

Voor ons trainingsprogramma SuperKids! werken we graag samen met scholen. Voor onze trainingen en bijeenkomsten voor ouders werken we graag samen met bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. We komen graag bij u langs voor een presentatie of lezing.Of gewoon voor een gesprek. Aarzel niet en sluit u ook aan. Word partner van de Stichting Kinderarmoede.nl.