IN1

Volop zomeravontuur voor 5.000 kinderen!

Voor de ruim 300.000 kinderen die in armoede opgroeien is de zomer een lange periode waarin ze weinig bijzonders meemaken. Wij vinden dat ook deze kinderen een te gekke zomer verdienen! Daarom geven wij Zomerpretpakketten uit. Een tas vol kleine en grote avonturen; van zomerspeelgoed voor mooi én minder mooi weer, tot kaartjes voor een dagje uit. Dit jaar wilden we 5.000 kinderen blij maken met deze mooie tas vol zomeravontuur.

En dat is gelukt! Dankzij jouw donatie, dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij, dankzij de steun van onze partners en een heleboel andere bedrijven die zich in hebben gezet de afgelopen weken. Samen hebben we dit mogelijk gemaakt. Namens de kinderen… Ontzettend bedankt!

Blijf je ons steunen zodat we nog veel meer kinderen kunnen helpen deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *